20161018_103022379_iosDenne uka har vært hektisk, men veldig spennende og morsom. På tirsdag hadde vi besøk i klassen av fortelleren Kirsti Hougen. Hun har brukt uka på å samle historier fra Afghanistan. Og hvilken fortellerglede hun møtte hos oss. Alle guttene hadde minst et eventyr de gjerne ville dele og Kirsti var veldig fornøyd med utbytte. Vi gleder oss til å høre henne formidle dem på Høyskolen i Hedmark i morgen. Da vil også noen av guttene få mulighet til å formidle tospråklige eventyr som vi har jobbet med i fortellerverkstedet..

20161018_105356359_ios

 
 
 
 
 
 
 
 
 
På onsdag var vi igjen på ungdomsskolen og jobbet videre med animasjonsfilmprosjektet. Nå nærmer vi oss slutten på prosjektet og til helgen skal vi i gang med selve animasjonsverkstedet.

Uka ble avsluttet med åpen dag på Voksenpedagogisk senter. Alle deltagere og gjester koste seg med mat, musikk, dans og eventyr. Det var en skikkelig energiboost å se gleden over å få lov til å formidle kunnskaper og ferdigheter fra sitt eget hjemland.


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: