På fredag hadde vi besøk av Redd Barna. Animasjonsfilmene våre er en del av Redd Barnas prosjekt “Sammen i skolen” Prosjektet har som mål å fremme integrering av enslige mindreårige i alderen 15-18 år.
Redd Barna har som mål at prosjektet skal:
·         bidra til mer samhandling mellom norsk ungdom og EM.
·         bygge broer mellom ungdommer
·         styrke relasjonen mellom ungdommene
·         bryte ned barrierer for kontakt
·         bidra til trivsel og økt samarbeid mellom ordinær klasse og innføringsklasse/skoler.

Våre ungdommer er utrolig takknemlige over at de har fått være med på dette prosjektet, derfor ville de gjerne gi en gave tilbake til Redd Barna. Et innrammet bilde fra filmene og 2350,- kroner, som ble overskuddet etter premierefesten, ble derfor høytidelig overrakt til Redd Barnas representant Phuong Nguyen på fredag.
Begrunnelsen fra gutta er at de ønsker at flere barn og ungdommer skal få muligheter i skolen og at Redd Barna gjør en viktig jobb for mange.

les mer om premierefesten og prosjektet her


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: