Det flerspråklige klasserommet er blitt pusset opp i løpet av påsken. Jeg håper dere liker det nye utseende. Innholdet er fortsatt det samme. Her finner du tips og ideer til hvordan du kan drive god språkopplæring i et ressursperspektiv. Du vil finne tips om digitale verktøy, flerspråklige ressurser, språkutviklende undervisning i flere fag, uteaktiviteter, større og mindre prosjekter, noen didaktiske refleksjoner og andre refleksjoner om livet i sin alminnelighet.

Jeg brenner for jobben min og trives godt i klasserommet hvor ulike språk surrer rundt. I dag er vi kun 12 elever i klassen og antallet går dessverre stadig nedover. Vi forsøker allikevel å holde motet oppe og fortsette med å dele positive, små glimt fra klasserommet.

Mitt hovedfokus er:

  • Eleven i sentrum
  • Ressursperspektiv

I tillegg til å formidle glimt fra hverdagen her på bloggen, tar jeg også på meg kurs og andre oppdrag. Det kan du lese mer om her.

Kurs og andre oppdrag


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: