I forbindelse med morsmålsdagen inviterer vi barn i alle aldre til å være med å illustrere våre flerspråklige fortellinger. Vi har to flerspråklige fortellinger som vi gjerne vil ha illustrasjoner til, slik at de kan bli en flott film som barn kan ha glede av i mange år framover.

Lydfilene kan du høre her

Morsmålsdagen feires over hele verden den 21. februar. På grunn av vinterferie her i Ringsaker, markerer vi dagen med flerspråklige fortellinger på biblioteket både før og etter selve dagen. Nå inviterer vi alle dere til å feire sammen med oss.

Sånn går dere fram

Lytt til eventyrfortellingene på de aktuelle språkene i klassen i fellesskap. Deretter kan barna tegne eller male bilder til fortellingene. Alle teknikker er lov, men bildet må fylle hele arket og vi vil helst ha A3 format. Illustrasjonene sendes med post til:

Tone Evensen
Torggata 133 A
2317 Hamar

Frist for innsending: 5.mars

Glimt fra et flerspråklig klasserom vil publisere et utvalg av innsendte bidrag på bloggen og på YouTube.

Merk alle tegninger med skole, klasse, språk og eventyr.

Hør alle fortellingene her


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: