Det er advent og tid for adventskalender. Jeg har også i år en fortellerkalender, med fortellinger og aktiviteter hver skoledag fram mot jul.  Du står selvsagt fritt til å velge ut de delene av opplegget som passer best i din klasse. Hvert opplegg vil knyttes til en ny historie, men de kan enkelt tilpasses eventyr og fortellinger som du vil jobbe med.

Nytt opplegg legges ut kvelden før, slik at du har tid til å vurdere oppleggene dagen før. Kalenderen ligger her: https://utenenrodtraad.com/fortellerkalender-2019/

Ved å klikke på dagens rute finner du nye opplegg. Flere tips til arbeid med fortellinger finner du i boken “Grenseløse fortellinger.”

Ønsker dere alle en fin advendtstid.

Kategorier: Advent

Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: