Geitekillingen og leoparden

Dette er et eventyr fra Etiopia som vi jobbet masse med i fjor. Jeg har funnet den nedskrevet på en nettside som heter ethiopianenglishreaders.com. Der ligger det mange historier fra ulike regioner i Etiopia. 

Det er en kjemperessurs hvis du vil jobbe med eventyr og fortellinger på engelsk. Det finnes også lenke til lydfiler på flere etiopiske språk. 

Geitekillingen og leoparden har jeg oversatt til norsk og vi har spilt inn en rekke lydfiler til dette eventyret som du finner her.

Vi ønsket å lage filmer til lydfilene og fikk hjelp med tegninger fra flere skoler rundt om, bl.a i Sandnes og Gaupen. Jeg har benyttet tegningene i lesetekster på norsk og engelsk. Her kan du lasten ned hele leseteksten som PDF. 

På norsk

På engelsk

Kategorier: Advent

Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: