I dag fikk jeg en veldig hyggelig e-post fra Linda Brunborg i Luster kommune. Hun ville gjerne ha fortellingen om Stian og Ali på nynorsk og swahili og tilbød seg å gjøre en oversettelse. Så nå finnes fortellingen også på nynorsk. Jeg legger ved nynorsk-swahili og kun nynorsk her. Og i morgen fyller jeg på med nynorsk/dari, nynorsk/pashto og nynorsk/arabisk.

Hvis noen vi oversette til enda flere språk hadde det vært gøy. Somali, litauisk, tigrinja, polsk og thai for å nevne noen.

Kven har stole arabisk/nynorsk Ny

Kven har stole påskeegget dari/nynorsk

Tospråklige versjoner med bokmål

Hvem har stjålet påskeegget bokmål/arabisk

Hvem har stjålet påskeegget bokmål/ swahili

Hvem har stjålet påskeegget? bokmål/ pashto

Hvem har stjålet påskeegget bokmål/dari


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: