https://www.podbean.com/media/share/pb-atnwg-f69d6f

En ung mann skryter til alle om det vakre, perfekte hjertet sitt. Så kommer en eldre mann og viser fram sitt hjerte, med sår og arr – beviser på det livet han har levd, og kjærligheten han har gitt og fått. Fortellingen åpner for å snakke om livet. Hva slags liv ønsker vi å leve? Hva er skjønnhet? Og hva er det som gjør noe vakkert?

Kategorier: podcast

Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: