Vi har blitt veldig glad i TV2 skoles flerspråklige nyheter. Vi har brukt sendingene flittig på dari, pashto og norsk og elevene har hatt stort utbytte av innleggene. Nå har TV2 skole i også lansert sendinger på arabisk og flere språk kommer. 🙂

Sammen med nyhetssendingene finnes det også forslag til oppgaver som elevene kan jobbe med og materiale for smartboard. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med nyhetssendingene i klasserommet. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med nyhetssendingene i klasserommet.

Nyheter på arabisk


Nyheter fra TV2 skole på dari

Nyheter fra TV2 skole på dari


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: