Jeg er så stolt over hva disse flotte gutta får til. De har i samarbeid med noen elever fra ungdomsskolen og deltagere på arrangementet vi hadde på Prøysenhuset i mars, laget flotte tepper som nå vil komme til nytte for barn på flukt i Hellas og barn som trenger et ekstra teppe i Afghanistan.

Tegne med tråd er en fin kunst og håndverksaktivitet som passer for alle. Hver elev fikk en lapp og brodergarn. På youtube finnes det gode instruksjonsvideoer som viser ulike sting som kan brukes som en introduksjon.
I forbindelse med arrangementet vi hadde på Prøysenhuset i mars, inviterte vi andre barn og ungdommer til å “tegne” sin egen lapp. Til sammen ble det 3 flotte tepper, som min kollega og en av guttene i klassen har montert sammen og vattert slik at de kan komme til nytte for andre barn på flukt.

Ekstra stas og overrekke teppene personlig til @ReddBarna i dag. #pålagmedallebarn

Elever fra valgfaget design og redesign i samarbeid med mottaksklassen

Mange fine bilder og budskap


Farhad og Anne Helga har stått for monteringen


Phuong og Ane hos redd Barna er takknemlig for gaven

Ekstra stas og overrekke teppene personlig til @ReddBarna


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

1 kommentar

Med hodet fullt av ideer… – Glimt fra et flerspråklig klasserom · januar 6, 2018 10:31 am

[…] Årets første bloggpost fra det flerspråklige klasserommet. 2017 var et spennende år på mange måter. Nyheten om at mottaket for de enslige mindreårige elevene i kommunen skulle legges ned, traff oss midt i magen. Men vi er stolte av at vi kunne avslutte med en verdig markering i Prøysenhuset. Arrangementet var et samarbeid med Redd Barna Les mer her Her kan du lese om noe av det vi presenterte på denne store dagen. – Dette er meg, flerspråklige elever skriver rap, – Skriver for livet, – tegne med tråd […]

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: