Det nærmer seg 5 års jubileum på bloggen. For to uker siden kom boken Livsmestring gjennom fortellinger og 20 mars er det verdens fortellerdag. For å feire lanserer jeg den nye nettsiden Grenseløse fortellinger i dag. Her kan du lese, lytte til og se video med fortellinger fra hele verden.

Nettsiden vil jevnlig få nye fortellinger og fram mot 20 mars vil jeg legge ut nye fortellinger, minst to ganger pr. uke. En fortellerpodcast er også knyttet til den nye siden og i podcasten vil det komme muntlige fortellinger fra meg, det vil være samtaler med gjester, hvor vi snakker om hva fortellingene kan gjøre for oss og forhåpentlig vil de dele av sine fortellinger.

Det er et mål å samle fortellinger også på flere språk og hvis noen vil bidra med en tospråklig fortelling kan dere sende meg en e-post på:


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: