20160419_090514740_iOS

Vi har fått iPad til alle og vi gleder oss til å komme i gang. Jeg har noen tanker om hvordan vi skal bruke dem, men hvis noen har gode tips til god pedagogisk praksis med iPad så er jeg takknemlig.
Jeg er ikke først og fremst ute etter apper eller verktøy som elevene skal sitte med på egenhånd. Språkutvikling skjer som kjent gjennom interaksjon. Jeg vil gjerne bruke iPad i kombinasjon med interaktiv tavle og skape rom for interaksjon i klasserommet og jeg vil gjerne høre om andres erfaringer.


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: