Det er så hyggelig å se at ideene mine tas i bruk og videreutvikles av andre. Da har jeg lykkes med mine intensjoner om å være en inspirator for andre.

Numedal videregående skole har jobbet med Brødrene Løvehjerte og de har gjort opplegget til sitt eget. Det var veldig fint å se. På denne bloggen kan du lese mer om hvordan de har jobbet med boka og filmen.
Her kan du lese mer om hvordan vi har jobbet.


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

1 kommentar

Vigdis Glømmen · november 17, 2016 9:21 am

Du er en STOR inspirator, Tone!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: