Jeg er veldig glad i konkrete hjelpemidler som vi kan bruke i undervisningen. Her har jeg laget en side med egenprodusert materiale. Materialet kan brukes til ordinnlæring, som utgangspunkt for samtaler eller i ulike skriveaktiviteter.

Jeg blir alltid glad når jeg oppdager at noen faktisk tar materialet i bruk og gjør det til sitt eget og her har jeg kommet over et eksempel på hvordan man kan jobbe med adjektivkortene som jeg laget for en tid tilbake. I denne klassen gjør de mye spennende og her kan du lese mer. Jeg vil etter hvert fylle på enda mer av både kort og skriverammer på denne siden.


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

2 kommentarer

ip15nvs · januar 29, 2017 10:22 am

Takk for at du henviser til oss! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: