Påsken er over og jeg har hatt god tid til å forberede vårens leseprosjekt. Vi skal lese Brødrene Løvehjerte og det anbefaler jeg flere å prøve.

Jeg har laget mange nye ressurser, arbeidsark, og aktiviteter til arbeidet med boken og gleder meg til å vise dere hvordan dette blir tatt imot i klassen.

Her kan dere lese mer om hvordan det gikk med den forrige klassen min.

Brødrene Løvehjerte

Boken tar for seg mange tema som kan være utgangspunkt for filosoferende samtaler. Kampen mellom det gode og det onde er sentral, men det er også en bok om livet og døden, om kjærlighet mellom to brødre, om sorg og mot.

Skjønnlitterære tekster i språkopplæring

Show All sanger tekster billedbøker Å den som var en løvetann Skakke gi opp Skriver for livet tittel Switch Pro Switch Pro Unni Wilhelmsen / Admiral P – Skakke gi opp Flerspråklig tekstsamling med dikt Les mer…


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: