I går var jeg så heldig å få lov til å dele noen av mine erfaringer med en flott gjeng med lærere på Kompetanse Norge sin konferanse i Sandefjord.

Jeg snakket om det magiske klasserommet. Hvordan kan vi hente fram det beste i elevene og hjelpe dem til å finne sin vei. Jeg tenkte kanskje flere av dere kunne være interessert i å se noen av bildene fra presentasjonen min. Hvis du ikke fikk vært med i Sandefjord så kommer det flere muligheter til våren. Da skal jeg til Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø. Jeg gleder meg veldig og håper å se mange av dere blogglesere underveis. Les mer her
Følg gjerne bloggen via facebook


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: