Hjemmekamp er en morsom film som elevene liker godt. Filmen og spørsmål til filmen ligger på Norden i skolen. Du finner den under tema utfordringer og kamper. Anne Sofie Melkeraaen har brukt oppgavene og i tillegg laget noen flere oppgaver for å arbeide spesielt med ord, begreper og forståelse. Hun har sendt oppgavene til meg, slik at jeg kan dele dem med dere.

Jeg liker godt å la elevene gjenfortelle til bilder. Her har jeg tatt en del skjermbilder som kan brukes på ulike måter. Denne filmen egner seg godt til å jobbe med f.eks klokka. Bruk klokkene til å sortere i riktig rekkefølge og fortell deretter med egne ord. Fortell om din kamp med klokka, eller din morgen.


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: