Eventyret om Geitekillingen og leoparden finnes nå på norsk og swahili. Eventyret er oversatt til swahili av Laura Ogweno i Porsgrunn kommune. Tusen takk til henne og alle elevene som har bidratt med tegninger. En liten sommergave fra oss til alle som leser swahili.

Last ned fortellingen som PDF

Fortellingen kan du finne på flere språk her.

Ønsker alle en god sommer!


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: