For en tid tilbake hadde vi besøk av Tema Morsmål i klasserommet. Elevene synes det er veldig stas med sånne besøk og Tema Morsmål er en veldig nyttig ressurs for oss. Nå har Tema Morsmål publisert en artikkel fra besøket med videoer som viser hvordan vi jobber i klasserommet med ulike ressurser fra Tema Morsmål og skolekassa.no.

Vi har selvsagt utnyttet besøket på flere måter. Elevene har skrevet brev hvor de takket for hyggelig besøk, etterlyste enda flere ressurser på pashto og ønsket Lene Østli og Tema Morsmål velkommen tilbake ved en senere anledning. Her kan du lese mer om hvordan vi jobbet med brev

Og her kan du lese artikkelen som er publisert på Tema Morsmål og se film fra klasserommet vårt.
TUSEN TAKK FOR HYGGELIG BESØK!


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

1 kommentar

Lene Østli · mai 19, 2016 8:06 pm

Takk for at jeg fikk komme! Stas å se hvordan ressursene på Tema Morsmål brukes😄

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: