Mandag var det duket for premierefest i det spennende animasjonsprosjektet vårt. Elevene sto selv for arrangementet og i planleggingsprosessen bak ligger det mye læring.
I forkant av festen har en arrangementskomite møttes noen ganger for å lage budsjett, invitasjoner, søke om midler til arrangementet og ikke minst har de satt sammen et fantastisk program som viser hvilken sammensveiset gjeng de har blitt. På selve dagen stilte alle elevene opp for å lage mat, sette i stand lokalene og rydde etter festen.
Loddsalg og inngangspenger ga penger i kassa og overskuddet har elevene bestemt at skal gå til Redd Barna og deres arbeid for barn og unges rettigheter.

På programmet var det foruten filmer, både rap, sang og dans i ulike varianter. Og det var rom for både alvor og moro.

På menyen sto det hjemmebakte pizzasnurrer, frukt og selvfølgelig popcorn.
Jeg har sagt det før og jeg må si det igjen. Jeg har verdens beste jobb. Disse guttene er ressurser som vi må ta vare på.
Selve prosjektet kan du lese mer om her.
Og her kan du se de fantastisk flotte filmene som elevene har laget.


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

2 kommentarer

Sommerfugler i vinterland – det har blitt kaldt nå – Glimt fra et flerspråklig klasserom · desember 10, 2016 11:29 am

[…] tiden har vi vekslet mellom alvor, håp og glede. Vi har arrangert premierefest etter et vellykket inkluderingsprosjekt som resulterte i 3 fantastiske animasjonsfilmer, vi har skrevet blogginnlegg, besøkt demokratisenteret på Eidsvoll og vitensenteret på Gjøvik, […]

Ungdommene gir tilbake <3 – Glimt fra et flerspråklig klasserom · desember 11, 2016 11:53 am

[…] les mer om premierefesten og prosjektet her […]

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: