Vi jobber mye med fortellinger og historier om dagen. Brødrene Løvehjerte og eventyr er mye i fokus. Elevene jobber med gjenfortelling, sjangertrekk og språklige strukturer.

Innimellom må vi også ha litt musikk og Di Derre`s Rumba med Gunn er en morsom historie som gir rom for mye læring, både kulturelt og språklig.

Her finner du oppgavene til denne og flere sanger som egner seg i språkundervisningen.

Oppgavene til Rumba med Gunn


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: