2018 var et fabelaktig år på alle måter. Det var mange høydepunkter og mange gode øyeblikk å se tilbake på. Fordelen med å skrive blogg er at man har dokumentasjon og kan ta fram igjen alt det positive som har vært.

Det absolutte høydepunktet var selvsagt å bli farmor <3 Og det var virkelig en stor ære å bli tildelt prisen for fabelaktig formidling 2018.

Bloggen har vokst fra 2600 til over 3600 følgere (via facebook). Den er vist snart 300 000 ganger og . Jeg håper dere fortsetter og dele, kommentere og gi tilbakemeldinger også i året som kommer. Nederst i dette innlegget finner du de 10 mest leste innleggene dette året.

Gjennom året har det vært mange sterke inntrykk, jeg lærer stadig nye ting og møter så mange positive og flotte elever.

I 2019 venter nye eventyr, spennende prosjekter, endel kursvirksomhet og enda mer skriving. Jeg gleder meg. Neste uke starter vi opp med å skrive nyttårstaler. Jeg presenterer opplegget rundt dette i neste innlegg.Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: