2018 var et fabelaktig år på alle måter. Det var mange høydepunkter og mange gode øyeblikk å se tilbake på. Fordelen med å skrive blogg er at man har dokumentasjon og kan ta fram igjen alt det positive som har vært.

Det absolutte høydepunktet var selvsagt å bli farmor <3 Og det var virkelig en stor ære å bli tildelt prisen for fabelaktig formidling 2018.

Bloggen har vokst fra 2600 til over 3600 følgere (via facebook). Den er vist snart 300 000 ganger og . Jeg håper dere fortsetter og dele, kommentere og gi tilbakemeldinger også i året som kommer. Nederst i dette innlegget finner du de 10 mest leste innleggene dette året.

Gjennom året har det vært mange sterke inntrykk, jeg lærer stadig nye ting og møter så mange positive og flotte elever.

I 2019 venter nye eventyr, spennende prosjekter, endel kursvirksomhet og enda mer skriving. Jeg gleder meg. Neste uke starter vi opp med å skrive nyttårstaler. Jeg presenterer opplegget rundt dette i neste innlegg.Tone Evensen

Jeg er lrer p grunnskole for voksne og deler dagen med fantastiske ungdommer i alderen 16-24 r. De lrer norsk og jeg lrer arabisk, swahili, somali, litauisk, dari og tegnsprk. Mlet mitt som lrer har alltid vrt bidra til best mulig lringsutbytte for alle elever. Jeg ser p hver elev som en ressurs i klasserommet og gjr mitt beste for lre hver og en av dem kjenne. De siste 5 rene har jeg jobbet p Ringsaker voksenpedagogisk senter, som lrer p grunnskole for voksne. (Ungdomsklassen) Tidligere har jeg jobbet p Nasjonalt senter for flerkulturell opplring (NAFO). Der har jeg jobbet med utvikle lringsressurser og holdt en rekke kurs for lrere og skoleledere rundt om i Norge. I 2017 fikk jeg den europeiske sprkprisen for arbeidet med bloggen og srlig fokuset p flersprklighet som ressurs. I 2018 ble jeg tildelt prisen som rets fabelaktig formidler av Kopinor. f denne anerkjennelsen for arbeidet med bloggen og i klasserommet inspirerer meg til jobbe videre. De siste rene har jeg i tillegg gitt ut flere Pedlex hefter og bruk av fortelling i sprkopplring og som verkty for livsmestring. Og mitt siste prosjekt er Hugin og Munin, et digitalt lremiddel for ungdom med kort botid. En pilot ble publisert i 2020 og vi jobber n med videreutvikle ressursen.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: