Takk til alle dere som leser, deler og følger bloggen! Jeg startet bloggen for litt over 6 måneder siden, fordi jeg trengte et sted hvor jeg kunne formidle alle kreative ideer, tanker rundt undervisningen og ikke minst den positive energien jeg opplever i klasserommet. På disse 6 månedene er bloggen blitt vist mer enn 50 000 ganger og facebooksiden har snart 1000 følgere. <3

Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne.

På bloggen har det blitt innlegg med tips om klasseromsaktiviteter, språkutviklende arbeidsmåter, flerspråklig opplæring, digitale verktøy, sang og musikk og anerkjennende perspektiver i klasserommet.

Hva vil dere lese mer av på bloggen?

De 10 mest leste blogginnleggene

1. Musikk i språkopplæringen
2. Vurdering og kartlegging underveis
3. Å beskrive en venn ved hjelp av skriverammer
4. Matematikkbingo!
5. Jeg er forelsket …- Quizlet
6. Vi leser Brødrene Løvehjerte – Kapittel 1
7. Selfies, SMS og andre ideer til aktiviteter ved skolestart
8. Å skrive brev og e-post – sirkelmodellen
9. Pedagogisk planlegging og tilrettelegging
10. Ord og bildekort

Mine 7 favoritter

Sterkt møte mellom enslige mindreårige asylsøkere og sjuende klassingene
Inkluderende fortellerverksted
Drageverksted
Vi leser Brødrene Løvehjerte – Kapittel 1
Å lage instruksjonsvideoer i matematikk
Å beskrive en venn ved hjelp av skriverammer
Musikk i språkopplæringen


Tone Evensen

Jeg er lærer på grunnskole for voksne og deler dagen med 16 fantastiske gutter mellom 15 og 18 år. De lærer norsk og jeg lærer pashto og dari. Hvis noen lurer, kan jeg melde om motiverte, høflige, blide gutter med mye humor. Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne. De siste 3 årene har jeg jobbet på Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Der har jeg jobbet med å utvikle læringsressurser og holdt en rekke kurs for lærere og skoleledere rundt om i Norge.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: