Takk til alle dere som leser, deler og følger bloggen! Jeg startet bloggen for litt over 6 måneder siden, fordi jeg trengte et sted hvor jeg kunne formidle alle kreative ideer, tanker rundt undervisningen og ikke minst den positive energien jeg opplever i klasserommet. På disse 6 månedene er bloggen blitt vist mer enn 50 000 ganger og facebooksiden har snart 1000 følgere. <3

Målet mitt som lærer har alltid vært å bidra til best mulig læringsutbytte for alle elever. Jeg ser på hver elev som en ressurs i klasserommet og gjør mitt beste for å lære hver og en av dem å kjenne.

På bloggen har det blitt innlegg med tips om klasseromsaktiviteter, språkutviklende arbeidsmåter, flerspråklig opplæring, digitale verktøy, sang og musikk og anerkjennende perspektiver i klasserommet.

Hva vil dere lese mer av på bloggen?

De 10 mest leste blogginnleggene

1. Musikk i språkopplæringen
2. Vurdering og kartlegging underveis
3. Å beskrive en venn ved hjelp av skriverammer
4. Matematikkbingo!
5. Jeg er forelsket …- Quizlet
6. Vi leser Brødrene Løvehjerte – Kapittel 1
7. Selfies, SMS og andre ideer til aktiviteter ved skolestart
8. Å skrive brev og e-post – sirkelmodellen
9. Pedagogisk planlegging og tilrettelegging
10. Ord og bildekort

Mine 7 favoritter

Sterkt møte mellom enslige mindreårige asylsøkere og sjuende klassingene
Inkluderende fortellerverksted
Drageverksted
Vi leser Brødrene Løvehjerte – Kapittel 1
Å lage instruksjonsvideoer i matematikk
Å beskrive en venn ved hjelp av skriverammer
Musikk i språkopplæringen


Tone Evensen

Jeg er lrer p grunnskole for voksne og deler dagen med fantastiske ungdommer i alderen 16-24 r. De lrer norsk og jeg lrer arabisk, swahili, somali, litauisk, dari og tegnsprk. Mlet mitt som lrer har alltid vrt bidra til best mulig lringsutbytte for alle elever. Jeg ser p hver elev som en ressurs i klasserommet og gjr mitt beste for lre hver og en av dem kjenne. De siste 5 rene har jeg jobbet p Ringsaker voksenpedagogisk senter, som lrer p grunnskole for voksne. (Ungdomsklassen) Tidligere har jeg jobbet p Nasjonalt senter for flerkulturell opplring (NAFO). Der har jeg jobbet med utvikle lringsressurser og holdt en rekke kurs for lrere og skoleledere rundt om i Norge. I 2017 fikk jeg den europeiske sprkprisen for arbeidet med bloggen og srlig fokuset p flersprklighet som ressurs. I 2018 ble jeg tildelt prisen som rets fabelaktig formidler av Kopinor. f denne anerkjennelsen for arbeidet med bloggen og i klasserommet inspirerer meg til jobbe videre. De siste rene har jeg i tillegg gitt ut flere Pedlex hefter og bruk av fortelling i sprkopplring og som verkty for livsmestring. Og mitt siste prosjekt er Hugin og Munin, et digitalt lremiddel for ungdom med kort botid. En pilot ble publisert i 2020 og vi jobber n med videreutvikle ressursen.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: